Selecteer een pagina

Over ons

Joyce

Ik ben Joyce, afgestudeerd actrice, docent theater, communicatiecoach en moeder van twee super jongetjes van 6 en 4.

Bij alles wat ik doe, draait het om authenticiteit en fantasie. Genieten van wat er is en daarnaast via de verbeelding weer nieuwe mogelijkheden ontdekken. Als volwassene vergeet je dit soms. Kinderen kunnen dit vanuit zichzelf. Genieten van een beestje op de grond, dansen in een regenbui en verhalen verzinnen bij de overdrijvende wolken.

Ik vind het fantastisch om kinderen te helpen dit bewust te blijven doen, zodat ze kunnen opgroeien tot vrije, creatieve, zelfdenkende volwassenen.

Verhalen, beelden, muziek en theater geven energie en de mogelijkheid om te reizen in je hoofd. Vanuit plezier, heel veel plezier en de geruststelling dat alles er mag zijn, kunnen ze de mooiste stappen zetten. En ik wandel met heel veel plezier met ze mee.

Ilona

Ik fantaseer graag over hoe het zou zijn, als kinderen opgroeien in een wereld waar alle tijd en ruimte is, om hun eigen unieke talenten te ontdekken. Waar zij in contact blijven met hun eigen-innerlijke wijsheid. Waar zij helemaal zichzelf kunnen zijn! Dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar ik mij met veel liefde en compassie voor inzet.
Mijn eigen ontwikkelproces is de meest magische reis die ik ruim 15 jaar geleden heel bewust ben gestart en mij heeft bewogen om elke dag te doen waar ik blij van word. Ik doe dat o.a. in mijn praktijk voor kind- en gezinscoaching, waar ik meewandel om je eigen krachten te (her)ontdekken en te verbinden met de liefde in jezelf.
Naast mijn eigen ervaring, maak ik gebruik van vormen en technieken uit mijn opleidingen o.a. Kindercoach, Psychosociale begeleiding, Systemisch werk, NLP, Mindfullness, EMDR, Theta-healing.
Bovenalles voel ik me enorm bevoorrecht en dankbaar om moeder te zijn van twee sprankelende kinderen, Lize (6 jaar) en Morris (3 jaar). Zij nodigen mij elke dag weer uit om het kind in mezelf ruimte en aandacht te geven en het geluk van de alledaagse dingen te omarmen.